DESPRE MATIŞ

Dacă ați ales să vă petreceți vacanța în inima Transilvaniei sau sunteți doar în trecere, pensiunea Matiș este locul ideal unde puteți poposi. Amplasată pe drumul care face legătura dintre Florești și Cluj-Napoca (E60), pensiunea Matiș nu se lasă deloc căutată, ba dimpotrivă, vă întâmpină cu cea mai mare căldură la intrarea în oraș, aproape de șosea.
Deși zona este liniștită, centru orașului nu este foarte departe, la doar 1 km aflându-se Centrul Comercial Polus și Metro, astfel că turiștii, fie ei iubitori de agitație sau de liniște, își vor găsi cu siguranță locul aici.Rafinamentul și bunul gust transformă pensiunea într-un loc unic, adaptabil dorinţelor fiecărui oaspete ce ne trece pragul.
  Finalizată în 2007, pensiunea dispune de un confort de 3 stele, oferind găzduire la cele mai înalte standarde. Primitoare și odihnitoare, cele 15 camere sunt dotate cu grup sanitar individual, cabină de duș, apă caldă permanentă, televizor, internet și sunt repartizate la parter și etaj. Simplitatea și eleganța cu care acestea au fost aranjate creează o ambianță plăcută și discretă, dăruind  confortul de care are nevoie oricine pentru a petrece câteva zile de vis.  
Pensiunea este ideală și pentru întâlnirile de afaceri sau pentru team-bulidinguri, având o sală de conferință cu o capacitate de 80 de locuri. În cadrul restaurantului se pot organiza mese festive pentru evenimentele speciale din viața fiacăruia.